Mijn Passie

Zingen is altijd al mijn passie geweest. En eindelijk heb ik gevonden wat de bedoeling is van mijn stem. Stemhealing! Toen ik na een tip op de website van Pansori terecht kwam, voelde ik me helemaal thuiskomen. Dit was de bedoeling van mijn stem! Na de derde les van een docente van de Pansori-opleiding werd me duidelijk dat mijn stem al volleerd was; mijn stem heeft alles al in zich!

Het werd tijd dat ik het in de wereld ging zetten. En de resultaten zijn verbluffend. Om er enkelen te noemen: een pijnvrij lichaam van iemand die chronisch pijn heeft, een gevoel van gedragen worden en geborgenheid, tranen van ontroering van iemand die zich eenzaam voelde, alle chakra’s gingen open; de energie ging weer stromen, hoofdpijn was nagenoeg weg en opmerkingen als: “dit is het grootste cadeau dat ik ooit heb gekregen” en “jouw stem lijkt uit een andere dimensie te komen”, “ik voelde me omringd en gedragen door mijn zielenfamilie”.

Wat gebeurd er eigenlijk? Mijn stemklanken dragen bepaalde frequenties in zich die door jouw lichaam, door jouw hele systeem heengaan; fysiek, emotioneel, sociaal, mentaal en spiritueel, waar het haar helende werking heeft. Je kunt van tevoren niet zeggen wat er zal gebeuren. De klanken zelf en haar frequenties bepalen dat.

Voel jij dat je je wilt laten begeleiden en helen door de kracht van mijn stem aarzel dan niet langer dan nodig is en bel voor een afspraak. Laat je verrassen door wat mijn stem voor jou kan betekenen.