Access Consciousness

Access Consciousness is een levensfilosofie die ervan uitgaat dat wij kunnen kiezen voor leven met gemak en vreugde. Van alle helingmethodes die ik ken is dit wel de lichtste vorm en daarom spreekt het me zo aan.  Het heeft zeer veel helingsmethodes om je van ballast in de vorm van ervaringen, gedachten, overtuigingen, ziekten, pijn, gevoelens, indrukken etc. op een heel gemakkelijke manier uit je systeem te bevrijden. Access Consciousness gaat er vanuit dat wij in staat zijn het door ons gewenste leven te creëren.

Je leven creëren en Leven met gemak, vreugde en glorie.  Volgens access kun je dit bereiken door te leven vanuit een vraag en een krachtige formule om alles wat je blokkeert los te laten. In het kort vertelt gaat het erom dat je open vragen stelt. Hierdoor krijgt het leven alle mogelijke ruimte om die input te geven om jouw wensen te verwerkelijken. Soms wordt op onverwachte wijze jouw wens gerealiseerd. Hoe gemakkelijk kan het zijn! En toch is dat niet altijd eenvoudig, want we zijn geneigd om te oordelen, waarmee we een situatie op slot zetten. Een (altijd positief gestelde) vraag kan zijn: hoe wordt het nog beter dan dit? Of: welke energie is er nodig om tot een vruchtbare samenwerking te komen? Of: welke betekenis heeft dit die ik nog niet zie? en vul zelf maar in…. Je hebt een actieve-, positief creërende en accepterende levenshouding. Verrukkelijk vind ik dit!

Ballast loslaten. Kun je tegen alles en iedereen in het leven JA zeggen en je weerstand en oordelen loslaten? Alles wat je meemaakt in je leven zegt iets over jou. Daarom, als je je geraakt voelt door iets of iemand.. ga eens na wat er geraakt wordt? Welke overtuiging zit er misschien onder en klopt dat wel? Deze overtuigingen en ook gevoelens, ervaringen, indrukken etc. kun je heel gemakkelijk uit je systeem halen, zelfs tot vanuit je DNA. Hoe meer je je verlost van deze ballast, die in ons allemaal aanwezig is, hoe meer jij jezelf kunt zijn: vrij, blij, krachtig en al wie jij in wezen bent. Alle Access Consciousness methodes zijn erop gericht jou op een heel lichte manier hierin te ontwikkelen. Ik kan je vragen stellen, voor meer bewustzijn van wat er speelt en het loslaten van wat jou belemmert door middel van het uitspreken van een krachtige en heel werkzame formule. En… verder gaat het vooral om je lekker te ontspannen, je te laten behandelen en deze haar werk laten doen.

De Access Consciousness Bars behandeling.
Eén van de belangrijkste methodes is de Bars behandeling. De Bars zijn punten op ons hoofd die door middel van een zachte aanraking met mijn vingertoppen, je lichaam van vele soorten ballast ontdoet terwijl jij gekleed en lekker warm op een behandeltafel ligt. Na de behandeling die een uur tot anderhalf uur kan duren, voel je je heerlijk ontspannen en vaak merk je dat je van bepaalde klachten geen last meer hebt. Elke behandeling brengt je een stapje dichter bij je essentie, je hogere zelf, je Goddelijke deel .. zoals wij geschapen zijn, geef er je eigen woorden maar aan.

Mijn ervaring met Bars. Toen ik de barsbehandeling voor de eerste keer ontving, had ik het gevoel alsof ik niet helemaal aanwezig was. Zo kende ik mezelf niet en ik was er zelfs een beetje onzeker over of ik wel in staat was om terug naar huis te rijden. Maar eenmaal onderweg in mijn auto merkte ik dat ik juist heel helder was en alles heel ontspannen én alert waarnam. Ik voelde me licht, vol vertrouwen, ontspannen en blij. Ik was totaal verrast en later pas realiseerde ik me dat ik niet vertrouwd was met zo relaxed en helemaal in mijn lijf zijn. Ik was gewend aan een soort basisspanning en veel in mijn hoofd zitten. Het was deze ervaring waarna ik 100 % voor Access Consciousness heb gekozen.