Healing / stemhealing

Healing

De verschillende healing methodes die ik aan kan bieden zijn onder andere naast de Access Consciousness behandelingen (klik hier voor meer informatie), Reiki, Energetisch healen, Zijn-massage en Stemhealing.

Stemhealing.

Als ik zing voel ik me verbonden met het Goddelijke. Toen ik in aanraking kwam met Pansori Living Sound wist ik dat de bedoeling van mijn stem was om ermee te healen. Vanaf dat moment kwam mijn leven in een stroomversnelling.

Healing met de stem komt uit heel oude geneeswijzen en wordt al heel lang door sjamanen uit alle mogelijke culturen gebruikt.

Wat gebeurt er als ik “klank”? De klanken van de stem dragen de helende frequenties in zich die ontstaan door een gelaagdheid in de klank en door een extra sound die als zuiver en helder klinkt. Deze frequenties gaan door jouw lichaam heen, tot in de cellen. Ze hebben de eigenschap om door te stromen juist door cellen waar de energie niet goed stroomt door blokkades of ziekte. Op een zachte manier laten de helende frequenties de energie daar weer stromen. De klanken hebben op alle gebieden: fysiek, emotioneel, sociaal, mentaal en spiritueel een helende werking.

Enkele uitspraken en resultaten uit eigen praktijk: “jouw stem lijkt uit een andere dimensie te komen”,  “dit is het grootste cadeau dat ik ooit heb gekregen”,  iemand die chronisch pijn heeft en vrij is van pijn na de stemhealing, een gevoel van gedragen worden en geborgenheid, tranen van ontroering van iemand die zich eenzaam voelde, alle chakra’s gingen open en energie ging weer stromen, hoofdpijn was nagenoeg weg en opmerkingen als: “ik voelde me omringd en gedragen door mijn zielenfamilie”. Blokkades werden voelbaar, bewust gemaakt en de energie ging daar stromen.

Wil je je laten helen door de kracht van mijn stem, bel voor een afspraak of stuur een mail. Laat je verrassen door wat het voor jou kan betekenen.

GROEPSESSIES

Bestaan uit 10 sessies o.a. om het lichaam de gelegenheid te geven een genezingsproces te voltooien. Je bent vrij om eerder te stoppen en om later in te stappen.

Je kunt meedoen aan groepsessies stemheling in Nijmegen op dinsdagmiddag vanaf 15 januari van 16.00 tot 17.00 uur (met uitloop mogelijkheid).  De kosten zijn € 10,00 per keer.  Proefsessies zijn op 8 en 15 januari 2019 voor de helft van de prijs.

Groepsessies van 10 keer, in Kerk Avezaath zijn op woensdagmiddagen van 14.00 tot 15.00 uur (met uitloop mogelijkheid). Start op 6 februari 2019, met eraan voorafgaand op 30 januari een proefsessie voor de helft van de prijs. De kosten zijn   € 10,- per keer.

Aanmelden via deze link.  Praktische informatie krijg je na aanmelding.

INDIVIDUEEL

Je kunt ook individuele sessie(s) aanvragen. Deze vinden plaats in mijn praktijkruimte aan huis. De kosten zijn € 60,00 per sessie van ongeveer een uur.

Zijn-massage

De Zijn-massage is een langzame en lichte massage over de kleding (dunne, bv t-shirt en legging) heen. Het nodigt jouw Zijn uit om helemaal aanwezig te zijn. Vanuit een dieper wordende ontspanning. Datgene wat blokkerend is wordt voelbaar en zachtjes losgelaten. Bij deze massage is het heel waardevol wanneer je aan kunt geven welke precieze aanraking voor jou het beste afgestemd is.  Voel je dat je toe bent aan deze massagevorm, dat het voor jou een mooie bijdrage kan zijn? Je kunt je hier opgeven.