Healing / stemhealing

Healing

De verschillende healing methodes die ik aanbied zijn naast de Access Consciousness behandelingen (klik hier voor meer informatie), Bengston Energy Healing Method, Thetahealing, Zijn-massage en Stemhealing.

Stemhealing.

Wat gebeurt er als ik klank?

De klanken van de stem (ook de jouwe!) dragen helende trillingen in zich.

Er is van nature een gelaagdheid in mijn stem die een zuivere, heldere extra klank geeft; helende frequenties. Deze frequenties gaan door je lichaam, tot in de cellen. Ze hebben de eigenschap juist door die cellen te trillen waar de energie niet goed stroomt door blokkades of ziekte. .

Het is een zachte, holistische healing. Fysiek, emotioneel, sociaal, mentaal, spiritueel en ook in je gedrag kun je veranderingen opmerken. Op z’n minst ervaar je diepe ontspanning en tevens heldere vitaliteit.

Hoe kwam ik tot stemhealing? Als ik zong voelde ik me verbonden met kosmische energieën. Ik had iets te doen met mijn stem, dat wist ik al lange tijd … maar wat? Toen ik in aanraking kwam met Pansori Living Sound wist ik meteen dat dit bedoeling van mijn stem was: om ermee te healen. Vanaf dat moment kwam mijn leven in een stroomversnelling.

Healing met de stem komt uit heel oude geneeswijzen en wordt al heel lang door sjamanen uit alle mogelijke culturen gebruikt.

Hoe gaat het in zijn werk? Ik geef individuele sessies en groepsbijeenkomsten (binnenkort meer info hierover). Ik vraag je voorafgaand aan de stemhealing je eerst volledig te ontspannen, en ik laat mijn stem de vrije loop. Ik heb hier persoonlijk geen controle over. Na afloop van het klanken is het even stil om rustig uit de diepe ontspanning terug te komen en kun je jouw ervaringen delen. Als afsluiting van de bijeenkomst gaan we samenklanken, waarbij jij jouw stem gebruikt om uiting aan je innerlijk te geven en je tevens met jouw stem samenkomt met de groepsklanken.

Wil je je laten helen door de bijzondere kracht van mijn stem vul dan het aanmeldingsformulier in voor deelname aan groepssessies of een individuele sessie. Laat je verrassen door wat het voor jou kan doen.

GROEPSESSIES

Bestaan uit 10 sessies o.a. om het lichaam de gelegenheid te geven een genezingsproces te voltooien. Je bent vrij om eerder te stoppen en om later in te stappen.

Je kunt meedoen aan groepsessies stemheling in Nijmegen op dinsdagmiddag vanaf 15 januari van 16.00 tot 17.00 uur (met uitloop mogelijkheid).  De kosten zijn € 10,00 per keer.  Proefsessies zijn op 8 en 15 januari 2019 voor de helft van de prijs.

Groepsessies van 10 keer, in Kerk Avezaath zijn op woensdagmiddagen van 14.00 tot 15.00 uur (met uitloop mogelijkheid). Start op 6 februari 2019, met eraan voorafgaand op 30 januari een proefsessie voor de helft van de prijs. De kosten zijn   € 10,- per keer.

Aanmelden via deze link.  Praktische informatie krijg je na aanmelding.

INDIVIDUEEL

Je kunt ook individuele sessie(s) aanvragen. Deze vinden plaats in mijn praktijkruimte aan huis. De kosten zijn € 60,00 per sessie van ongeveer een uur.

Zijn-massage

De Zijn-massage is een langzame en lichte massage over de kleding (dunne, bv t-shirt en legging) heen. Het nodigt jouw Zijn uit om helemaal aanwezig te zijn. Vanuit een dieper wordende ontspanning. Datgene wat blokkerend is wordt voelbaar en zachtjes losgelaten. Met name geschikt voor gevoelige mensen. Bij deze massage is het heel waardevol wanneer je aan kunt geven welke precieze aanraking voor jou het beste afgestemd is.  Voel je dat je toe bent aan deze massagevorm, dat het voor jou een mooie bijdrage kan zijn? Je kunt je hier opgeven.