Mijn aanbod en kosten

                     Cursus Creatief Leven en Access Consciousness  Omslag Creatief Leven 3D

Individueel
We bepalen samen hoe vaak we de bijeenkomsten plannen, maar de voorkeur gaat uit naar tweewekelijks. De bijeenkomst begint met de cursus creatief leven waarvoor we ongeveer drie kwartier uittrekken. Hierbij kan ik desgewenst een formule (zogenoemde clearings) inzetten om belemmerende ervaringen of overtuigingen die jij tegenkomt op te ruimen. Je krijgt telkens opdrachten mee die je zelfstandig thuis uitvoert. Je geeft tijdens de bijeenkomst zelf aan waar je dieper op in wilt gaan.  Daarna ontvang je een bars-behandeling van access consciousness van ongeveer 5 kwartier.
De bijeenkomsten duren twee uur en vinden plaats in mijn praktijk aan huis.
De kosten zijn 95,- per sessie van twee uur.

 

 

Individueel alleen de behandelingen van access consciousness.

Een basisbehandeling van acces consciousness is de bars en duurt 1 uur tot 5 kwartier. Desgewenst kunnen clearings ingezet worden; een formule om belemmeringen op te ruimen.  Eventueel kan gekozen worden voor een andere behandeling of deze kan naast de bars-behandeling gegeven worden. Andere behandelingen waaruit gekozen kan worden:

  • facelift,
  • cellulair geheugen,
  • anaphylactic shock, quadrate of laxation,
  • mtvss
  • e.a. behandelingen

De kosten zijn € 75,- per behandeling.

 

Groepen alleen de cursus creatief leven.

Alleen op aanvraag werk ik met groepen. Maximaal aantal deelnemers is 8. De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2 uur. We komen in principe tweewekelijks bij elkaar tenzij anders gewenst is. De locatie is nader te bepalen. Bij een maximum van 4 deelnemers kunnen de bijeenkomsten in mijn praktijk plaatsvinden.

De kosten zijn in totaal € 345,- per persoon.

Dit is inclusief:

  •  eventueel informatief gesprek
  •  8 bijeenkomsten van 2 uur
  •  cursusboek
  •  materialen

Je kunt je hier aanmelden voor de cursus.

Een groepscursus aanvragen kan via:  gonnie@eenzijn .com

           

                             Lezingen

Ik verzorg openbare lezingen en lezingen op aanvraag voor professionals, verwijzers en voor specifieke doelgroepen. Ik vertel over de oorzaken van eenzaamheid, en wat de gevolgen zijn en hoe het is aan te pakken. Ook een thema met betrekking tot eenzaamheid op verzoek is een mogelijkheid. Vergoeding in overleg.