Aanbod en contact

  

Stemhealing

Groepsessies

De 10 wekelijkse sessies dragen bij aan het healingsproces. De een heeft aan 5 sessies voldoende, de ander aan 10 of meer. Het is allemaal mogelijk. Een stemhealing geeft naast de helende werking sowieso ontspanning.

Je kunt meedoen aan groepsessies stemhealing in Nijmegen op dinsdagmiddag vanaf 15 januari van 16.00 tot 17.00 uur (met een uitloopmogelijkheid). De kosten zijn € 10,00 per keer. Proefsessies zijn op 8 en 15 januari 2019 voor de helft van de prijs.

Groepsbijeenkomsten in Kerk-Avezaath zijn op woensdagmiddagen van 14.00 tot 15.00 uur (met uitloop mogelijkheid). Start op 6 februari 2019, met eraan voorafgaand op 30 januari een proefsessie voor de helft van de prijs. De kosten zijn  € 10,- per keer.

Individueel

De duur van een stemhealing sessie duurt gemiddeld drie kwartier tot een uur. Locatie is mijn praktijk aan huis.               Kosten € 60,- per sessie.

Je kunt je hier aanmelden voor stemhealing.

 

Access Consciousness.

Een basisbehandeling van access consciousness is de bars en duurt 1 uur tot 5 kwartier. Desgewenst kunnen clearings ingezet worden; een formule om belemmeringen op te ruimen.  Eventueel kan gekozen worden voor een andere behandeling of deze kan naast de bars-behandeling gegeven worden. Andere behandelingen waaruit gekozen kan worden:

  • facelift,
  • cellulair geheugen,
  • anaphylactic shock, quadrate of laxation,
  • mtvss
  • e.a. behandelingen

De kosten zijn € 70,- per behandeling.

Je kunt je hier aanmelden voor de behandeling.

 

De cursus creatief leven in een groep

Alleen op aanvraag werk ik met groepen. Maximaal aantal deelnemers is 8, minimum 4 deelnemers. De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2 uur. We komen in principe tweewekelijks bij elkaar tenzij anders gewenst is. De locatie is samen te bepalen. Bij het aantal van 4 deelnemers kan de cursus in mijn praktijk plaatsvinden.

De kosten zijn in totaal € 175,- per persoon.

Dit is inclusief:

  •  eventueel informatief gesprek
  •  8 bijeenkomsten van 2 uur
  •  cursusboek
  •  materialen

Lezingen over eenzaamheid

Ik verzorg openbare lezingen en lezingen op aanvraag voor professionals, verwijzers en voor specifieke doelgroepen. Ik vertel over de oorzaken van eenzaamheid, en wat de gevolgen zijn en hoe het is aan te pakken. Ook een thema met betrekking tot eenzaamheid op verzoek is een mogelijkheid. Vergoeding in overleg.

 

Contact

Gonnie Lamers

adres: Wachterslaan 349

6523 RW Nijmegen

mail: gonnie@eenzijn.com

  bel: 06- 81442989