verlang jij naar:

Met vertrouwen in het leven staan?

Diepe ontspanning?

Problemen transformeren naar kracht?

Niet meer piekeren en meer genieten?

Meer energie en zin in je leven?

In (zelf)liefde zijn?

Meer begrip van waarom dingen gebeuren in je leven?

Minder fysieke klachten?

Geïnspireerd leven?

Ik bied verschillende Healingen en Coaching aan

De essentie van mijn werk is verlichting brengen door middel van coaching en healing. Stemhealing heeft mijn grootste liefde en is mijn natuurtalent. Daarnaast gebruik ik de Bengston Energy Healing Method en Access Consciousness behandelingen. Met als doel: jouw unieke, natuurlijke en ontspannen staat van (een)zijn, krachtig en liefdevol. Lees er hier meer over.

De coaching zet ik vooral in voor mensen die kampen met EENZAAMHEID. Daarvoor stem ik me volledig op je af en gaan we samen aan de gang met ontdekken wat de oorzaak van de eenzaamheid is. Dat kan een specifieke gebeurtenis zijn of het gevoel dat je “anders” bent… etc. Ik maak tevens gebruik van de breed georiënteerde cursus “Creatief Leven” en als je dat wilt mijn healingtechnieken, creatief beeldend werk om nieuwe inzichten in beelden tot uitdrukking te brengen, en diverse andere tools. Lees er hier meer over.

Stemhealing

Mijn stem brengt als ik deze specifieke klanken maak, healing en genezing bij je teweeg, doordat de frequenties van mijn stem blokkades tot op celniveau los maakt. De cellen kunnen zo weer onderling communiceren, zoals dat van nature in een gezonde staat gebeurd. Het geeft op z’n minst een diepe ontspanning, nieuwe energie en een bevrijding van ballast die je soms al jaren bij je draagt. Blokkades en trauma’s, zelfs als die er al sinds je vroegste jeugd zijn, worden langzaamaan opgelost en je wordt je bewust van wat er speelde. De energie gaat weer stromen en je voelt je vrij en energiek; je kunt er weer tegenaan! Klik hier voor meer informatie.

GROEPSESSIES STEMHEALING

Deze vinden wekelijks plaats.  Om jouw systeem de gelegenheid te geven een genezingsproces te voltooien zijn meerdere bijeenkomsten aan te raden. 

STEMHEALING AAN BEDRIJVEN EN OPLEIDINGEN

Een mooie en tevens goedkope bijdrage aan het tegengaan van ziekteverzuim, spanningen en stress.  Voor een nog betere, gezonde werksfeer en persoonlijke prestaties van studenten, docenten en management. Laat de werkvloer een fijne basis zijn waar mensen tot hun recht kunnen komen en het WELZIJN van iedereen de toon geeft.

Voorwaarde is een geschikte afgesloten ruimte, liefst met goede akoestiek,  waar men kan liggen op matjes. Een sportzaal of aula zou prima kunnen voldoen.

In overleg kunnen we vast en zeker tot een mooie invulling ervan komen die recht doet aan allen.

RECENSIES over Stemhealing:

1ste recensie

Ik ervoer hoe de energie van de klanken aan het werk waren in mijn buik en hier alles harmoniseerden. Mijn op dat moment wat onrustige darmen kwamen tot rust. Later had ik ook wat gedoe met mijn ogen en de hersencircuits erachter. Tijdens een latere groepssessie voelde ik de energie van de klanken hier bezig zijn en na afloop zag ik een stuk beter! Dank je wel, Gonnie, ik hoop dat je jouw gave voor nog veel meer mensen zult kunnen inzetten en hen ook zult kunnen begeleiden bij hun eigen helende klanken te komen, net zoals je met ons deed. Ik zet nog vaak mijn stem in voor mezelf. ?

Saskia.

2de Recensie:

Ontspanningsoefeningen

Verwachtingsvol lagen we dan op matjes , Gonnie begint altijd met bewustzijnsoefeningen, aandacht geven aan je lichaam en nadat de focus op de ademhaling komt ga je je dan als vanzelf ontspannen en geaard voelen waardoor je kan loslaten, je zintuigen staan dan open.

Klanken

Vervolgens gaat Gonnie zittend  klanken maken , met haar mond bijna dicht maakt zij bijzondere klanken die heel gevarieerd zijn, hoog/laag lang , ieder van de aanwezigen resoneren op hun manier met deze klank, feit is wel dat bij een aantal van ons op energetische gebieden bewust dan wel onbewust veel werd los getrild, soms bleek dat pas uit een ervaringsgesprek een week later.

Tijdens een klanksessie kwam ik zelfs  in een staat dat ik op een trance reis was in vorige levens. Het was als een hele snelle film , een aantal beelden waren mij al bekend, maar dit was voor mij een zeer waardevolle verhelderende bevestiging dat ik o.a. een krachtige Peruaanse Shamaan was en werd ingewijd in de Machu Picchu, maar ook zag ik Griekenland Lindos.

Zo heb ik van deelnemers meerdere bijzondere belevingen gehoord o.a. zoals verbinding met Dolfijnen. Ook ik had tijdens een sessie een beeld dat ik met dolfijnen zwom.

Heel fijn is het om daarna met de hele groep op een bepaalde klinker te mogen klanken, het is altijd fascinerend hoe klanken elkaar opzoeken en soms een nieuwe klank vormen.

De  groepsdynamiek is altijd liefdevol bevrijdend, hemels

Uiteraard wordt er als afsluiting de gelegenheid geboden de ervaringen van de middag te delen.

Gert uit Houten

3de en 4de recensie:

Eerste klanksessie met Gonnie

Tijdens onze eerste klanksessie, waarin jij voor mij ging klanken ervaarde ik het volgende:

Vanaf je eerste klanktonen, die overigens zo geweldig mooi zijn dat ik er amper woorden voor kan vinden qua warmte, gelaagdheid, liefde.. er zit zoveel in aan schoonheid dat het duidelijk van een andere wereld komt. Voor mij werden jouw klanken een spiraalvormige opening naar een andere dimensie. Al gauw voelde ik en zag ik dat beeld voor mij.

In de klanken begon ik aanwezigheid te voelen en te herkennen, het voelde als familie die door het spiraal van jouw klanken naar mij toe kwamen. Heel ontroerend was het om dat het herkennen, zeker omdat ik  behalve mijn dochter geen naaste familie meer om me heen heb.

Ik kon me door deze ervaring moeilijk op de aard van jouw klanken concentreren, de vraag of bijvoorbeeld een o anders overkomt dan een a, of dat de hoge klanken iets anders met me deden dan de lagere maakte het de spiraalvorming alleen anders van vorm, maar het doel ervan bleef hetzelfde. Ik vind al jouw klanken even mooi en bijzonder, perfect. Zo perfect kan geluid zijn. Zo troostend, aanwezig en een opening naar een andere dimensie.

Mijn ‘ware familie’ verzamelde zich om mij heen, ik telde er 6, drie aan iedere kant van mij. Tijdens de lagere tonen begon ik te ervaren dat er armen onder mijn lichaam werden geschoven en dat ik werd gedragen door mijn familie. Aan het uiteinde van mij, het voeteneinde stond de belangrijkste persoon die ik ooit heb gekend, Jezus. Voor mij heel gewoon dat hij er is, hij is er altijd dus toen ik hem zag wist ik hoe waar mijn visie was.

Het gedragen worden in deze klanksessie was de belangrijkste boodschap voor mij. Je wordt door ons gedragen. Dat is voor mij gigantisch, ik zo alleen, zo zwaar in het leven wordt gedragen. Het mooie is dat ik het echt werkelijk voelde en zag. Zo helder als ik andere dingen zie en voel. Een beetje anders is het wel maar het was een heel helder puur beeld en beleving en heel diep troostend. Een paar tranen rolden even weg terwijl ik daar zo lag.

Dit was voor mij een belangrijke boodschap, een die ik vanaf deze dag met me mee zal dragen.

Ik wordt gedragen.

6 november 2018

2e klanksessie met Gonnie

Het is fijn om weer bij Gonnie te zijn. J

Op zo’n moeilijk moment in mijn leven, waarin ik veel liever ga dan nog hier ben, zit ik tegenover Gonnie.. Ze wil mij weer een klanksessie geven, maar het grootste geschenk is dat ik alles waar ik mee zit, het hele gevoel van niet meer willen bij haar mag neer leggen en dat het er gewoon mag zijn.

De klank sessie is moeilijker te ontvangen omdat ik zo dicht zit, omdat er zoveel boosheid in en rond mijn hoofd zit. Toch is het weer zo bijzonder en voel ik me een beetje schuldig dat ik niet in dezelfde geluksstaat verkeer als de eerste keer. Maar ja dat was te verwachten, ik ben vandaag in suicidale staat.

De klanken brengen mijn familie vrij direkt weer rondom mij heen. Ik merk niet eens dat ze komen ,ineens zijn ze er. Ik schaam mij voor mijn zwaarte als ik merk dat ze me weer optillen. DE zware klanken van Gonnie bevestigen mijn zwaarheid. Ook bijzonder dat Gonnie veel zwaardere tonen uit dan in de eerste sessie, ik denk dat zij mij ook goed aanvoelt. Hogere tonen zouden nu niet aankomen. Daarvoor ben ik te zwaarmoedig.

Naast mijn familie zie ik E staan, de man die mij heeft afgewezen. De pijn ervan is zo scherp, maar ik hoef mijn familie niets te vertellen, ieder weet hoe het met mij is. De gezichten staan allemaal somber en er is veel verdriet. Bij E stromen de tranen over zijn gezicht als hij mij ziet liggen, hij opent zijn handen om me iets te geven, maar de boosheid maakt dat ik amper naar hem kan kijken.

Wij zijn indianen, wij kunnen niets anders dan eerlijk zijn en om over je gevoelens te liegen is bij ons een groot iets. Ik zeg niet fout, niets is fout, en alles wordt vergeven, maar de pijn die je aanricht wordt door niemand zo begrepen als door mijn familie. Daarom is het stil .. erg stil en ieder draagt mijn pijn in zich mee. Niemand die in het bijzonder naar E kijkt, dat wat hij vasthoudt wordt niet aangenomen. Jezus loopt naar E toe en dat is goed. Alles wat jezus doet of zegt is helend. Ik wens E een engel toe zoals ik nu een engel ‘heb’ Ze zit naast me op de stoel de mooiste diepste klanken te vormen.

Anoniem

Stress en eenzaamheid

Voel je je anders?

Jarenlang heb ik gewerkt met het thema eenzaamheid en onderzocht wat het precies is. Daartoe geïnspireerd door de eenzaamheid uit mijn jeugd als hooggevoelig meisje. De resultaten van mijn zoeken en de opleiding “Specialist Eenzaamheid” hebben me veel inzichten gegeven.

Eenzaam zijn is hetzelfde als afscheiding ervaren. Het inspireert me mijn kennis en vaardigheden met je te delen, samen de oorzaak te vinden van de pijnlijke eenzaamheid, de weg eruit te vinden, er los van te komen en achter je te laten. Zodat je ontspannen en energiek verder kunt met je leven. Want eenzaamheid is erg stressvol op den duur. Je gaat er eigenlijk een beetje kapot aan. Ga er liever voor de creator van je leven te zijn. Lees hier meer over stress en eenzaamheid.

Eenzijn

Waarom de naam praktijk eenzijn? Mijn ervaring is dat elke keer wanneer ik iets in mezelf heb kunnen helen het resultaat ervan ‘eenzijn’ is. Me verbonden weten met alles dat is; krachtig, vol Liefde, vrede, blijdschap.. Een eenzijn met mezelf; eenzijn met een ander (vanuit authenticiteit); eenzijn met de natuur, vanuit mijn hogere zelf en samen met de lichtwereld. Helemaal JA tegen het Leven zeggen.