Waar verlang jij naar?

Met vertrouwen in het leven staan?

Diepe ontspanning?

Problemen transformeren naar kracht?

Niet meer piekeren?

Vrij van pijn?

Meer energie en zin in je leven?

Wil je meer in (zelf)liefde zijn?

Meer begrip van het waarom in je leven; jouw bewustzijn verruimen?

Ik bied je verschillende Healingen en Coaching

Mijn passie is verlichting brengen door middel van healing. Stemhealing heeft mijn grootste liefde en is mijn natuurtalent. Daarnaast gebruik ik de Bengston Energy Healing Method en Access Consciousness behandelingen. Met als doel: jouw unieke, natuurlijke en ontspannen staat van (een)zijn, krachtig en liefdevol. Lees er hier meer over.

Stemhealing

Mijn stem brengt als ik specifieke klanken maak, een verrassende healing en genezing bij je teweeg, doordat, simpel gezegd, de frequenties blokkades tot op celniveau als het ware los trilt, waardoor er weer beweging, licht en vocht in kan komen. De cellen kunnen zo weer onderling communiceren, zoals van nature in een goede gezondheid. Blokkades, zelfs die er al je hele leven zijn, worden voelbaar, langzaamaan opgelost en je wordt je bewust van wat er speelde. De energie gaat weer stromen. Klik hier voor meer informatie.

GROEPSESSIES STEMHEALING

Deze vinden gewoonlijk elke 14 dagen plaats.  Om jouw systeem de gelegenheid te geven een genezingsproces te voltooien is het aan te raden meerdere bijeenkomsten bij te wonen.

Drie trajecten in Nijmegen, Kerk-Avezaath en Arnhem zijn afgerond.

Binnenkort volgt informatie over een nieuw traject. Dit zal in Nijmegen plaats gaan vinden.

Meer info (en aanmelden) via deze link.  Na aanmelding krijg je praktische informatie.

Alleen in januari met korting!

Een goed begin van het nieuwe jaar 2020!    € 10,- korting op de volgende behandelingen:

Access Consciousness Bars behandeling van € 70,- voor

 € 60,-

Stemhealing sessie van € 50,- voor

€ 40,-

Beide behandelingen brengen je dichter bij je kern, bij wie je in wezen bent. Beide behandelingen ruimen blokkades op, waardoor jij je er vrij van voelt, wat je dichter bij je blauwdruk brengt;  krachtig, liefdevol en vol vertrouwen.

RECENSIE over Stemhealing:

Ik ervoer hoe de energie van de klanken aan het werk waren in mijn buik en hier alles harmoniseerden. Mijn op dat moment wat onrustige darmen kwamen tot rust. Later had ik ook wat gedoe met mijn ogen en de hersencircuits erachter. Tijdens een latere groepssessie voelde ik de energie van de klanken hier bezig zijn en na afloop zag ik een stuk beter! Dank je wel, Gonnie, ik hoop dat je jouw gave voor nog veel meer mensen zult kunnen inzetten en hen ook zult kunnen begeleiden bij hun eigen helende klanken te komen, net zoals je met ons deed. Ik zet nog vaak mijn stem in voor mezelf. 💖

Saskia.

INDIVIDUEEL

Je kunt ook individuele sessie(s) aanvragen. Deze vinden plaats in mijn praktijkruimte aan huis. De kosten zijn € 50,00 per sessie van ongeveer een uur.

Stress en eenzaamheid

Voel je je anders?

Jarenlang heb ik gewerkt met het thema eenzaamheid en onderzocht wat het precies is. Daartoe geïnspireerd door de eenzaamheid uit mijn jeugd als hooggevoelig meisje. De resultaten van mijn zoeken en de opleiding “Specialist Eenzaamheid” hebben me veel inzichten gegeven.

Eenzaam zijn is hetzelfde als afscheiding ervaren. Het inspireert me mijn kennis en mijn ervaring te delen en de weg te laten ervaren aan mensen die van hun eenzaamheid los willen komen. Want eenzaamheid is erg stressvol op den duur. Ga er liever voor creator van je leven zijn. Lees hier meer over stress en eenzaamheid.

Eenzijn

Waarom de naam praktijk eenzijn? Mijn ervaring is dat wanneer ik iets in mezelf heb kunnen helen het resultaat ervan ‘eenzijn’ is. Me verbonden weten met alles dat is; krachtig, vol Liefde, vrede, blijdschap.. Een eenzijn met mezelf; eenzijn met een ander (vanuit jouw authenticiteit); eenzijn met de natuur; verbonden met mijn hogere zelf en samenwerkend met de lichtwereld. Helemaal JA tegen het Leven zeggen.