Welkom

Hartelijk welkom op mijn site.

Ben je op zoek naar heel wording?

Diepe ontspanning ervaren?

Uit je denken en in je zijn?

Loskomen van patronen die niet meer voor je werken?

Vrij van pijn komen?

Dan ben je hier op de goede plek.

Healingen

Mijn passie is licht en verlichting brengen door middel van healing. Stemhealing heeft mijn grootste liefde en is mijn natuurtalent. Ik gebruik ook de Bengston Energy Healing Method en Access Cousciousness behandelingen. Met als doel jouw unieke, natuurlijke en ontspannen staat van (een)zijn.

Stemhealing

Mijn stem brengt een verrassende healing en genezing bij jou teweeg.

Blokkades worden voelbaar en bewust gemaakt en de energie gaat weer stromen. Wat gebeurd er eigenlijk? Klik hier voor meer informatie.

GROEPSESSIES STEMHEALING

Deze vinden gewoonlijk elke 14 dagen plaats.  Om jouw systeem de gelegenheid te geven een genezingsproces te voltooien is het aan te raden meerdere bijeenkomsten bij te wonen.

Twee trajecten in Nijmegen en Kerk-Avezaath zijn afgerond.

Momenteel geef ik stemhealing sessies in Yogacentrum Utrecht op vrijdagavond elke 2 weken vanaf 8 november 2019. Adres:  Van Asch van Wijckskade 31 in Utrecht.

Meer info en aanmelden via deze link.  Na aanmelding krijg je praktische informatie.

RECENSIE:

Ik ervoer hoe de energie van de klanken aan het werk waren in mijn buik en hier alles harmoniseerden. Mijn op dat moment wat onrustige darmen kwamen tot rust. Later had ik ook wat gedoe met mijn ogen en de hersencircuits erachter. Tijdens een latere groepssessie voelde ik de energie van de klanken hier bezig zijn en na afloop zag ik een stuk beter! Dank je wel, Gonnie, ik hoop dat je jouw gave voor nog veel meer mensen zult kunnem inzetten en hen ook zult kunnen begeleiden bij hun eigen helende klanken te komen, net zoals je met ons deed. Ik zet nog vaak mijn stem in voor mezelf. 💖

Saskia.

INDIVIDUEEL

Je kunt ook individuele sessie(s) aanvragen. Deze vinden plaats in mijn praktijkruimte aan huis. De kosten zijn € 50,00 per sessie van ongeveer een uur.

Stress en eenzaamheid

Voel je je anders of laat men jou je anders voelen?

Jarenlang heb ik gewerkt met het thema eenzaamheid en onderzocht wat het precies is. Daartoe geïnspireerd door de eenzaamheid uit mijn jeugd als hooggevoelig meisje. De resultaten van mijn zoeken en de opleiding “Specialist Eenzaamheid” hebben me veel inzichten gegeven.

Eenzaam zijn is hetzelfde als afscheiding ervaren. Het inspireert me mijn kennis te delen en de verlichtende weg te laten zien aan mensen die van hun eenzaamheid los willen komen. Want eenzaamheid is erg stressvol op den duur. Ga van eenzaam naar eenzijn. Van slachtoffer naar creator van je leven. Lees hier meer over stress en eenzaamheid.

Eenzijn

Waarom de naam praktijk eenzijn? Mijn ervaring is dat wanneer ik iets in mezelf heb kunnen helen het resultaat ervan ‘eenzijn’ is. Me verbonden weten met alles dat is; krachtig, vol Liefde, vrede, blijdschap.. Een eenzijn met mezelf; eenzijn met een ander (vanuit authenticiteit); eenzijn met de natuur; verbonden met het Kosmische (mijn hogere zelf en het samenwerken met de lichtwereld). Helemaal innerlijk JA tegen het Leven zeggen.