Stress en eenzaamheid

Stress en eenzaamheid

  • En voel je je ongelukkig, somber of gespannen?
  • Ervaar je stress, pieker je teveel en slaap je slecht?
  • Ervaar je afgeslotenheid en wil je dat eigenlijk niet?
  • Voel je je anders en alleen en weet je dat je leven anders bedoeld is?
  • Heb je vaak last van lichamelijke klachten?
  • Ben je zoekend naar hoe jij je goed kunt voelen en vind je het maar niet?
  • Mis je passie in je leven?

Vaak zoek je antwoorden buiten jezelf. En weet je …. je kunt het alleen in jezelf vinden. (Een ander kan je er alleen in ondersteunen.) Door op ontdekkingstocht te gaan naar wie jij in essentie bent en wat jou tegenhoudt om dat te zijn, kom jij op eigen wijze op jouw pad. Er zijn mogelijkheden om wat jou belemmert weer te laten gaan.

Durf jij dit avontuur aan? Ik wil je hierin nabij zijn.

screen

De basis van dit avontuur is jouw verlangen te leven naar wie jij bent, jouw weten, kennis en ervaring, jouw eigenheid.   Wat ik inzet is de cursus “Creatief Leven” en stemhealing of behandelingen volgens Access Consciousness bars. We gaan op weg naar:

– Zin hebben in de toekomst en nieuwe plannen maken.
– Je vrij voelen en goed in je vel zitten.
– Plezier hebben en genieten van grote en kleine dingen.
– Beter slapen en dieper ontspannen.
– (Weer) zelfvertrouwen ervaren en omgaan met tegenslagen.
– Weten wat je met je leven wilt en dat ook in praktijk brengen.

Klik hier voor meer informatie over stemhealing.

Klik hier voor meer informatie over Access Consciousness.

En klik hier voor meer informatie over de cursus Creatief Leven.

Lezingen over eenzaamheid       

Er zijn veel mensen die onder eenzaamheid lijden. Een derde van de mensheid is eenzaam! Niet alleen veel ouderen voelen zich eenzaam, het komt voor op alle leeftijden. En dat is onnodig, want eenzaamheid is heel goed achter je te laten als je weet hoe je dat kunt doen. Daarom is het van belang dat er meer inzicht komt in wat eenzaamheid eigenlijk is; waardoor het ontstaat en wat je ermee kunt.

Ik wil een bijdrage leveren aan meer bewustwording van eenzaamheid door lezingen te geven rond de nieuwste inzichten op dit gebied en daarmee tevens het taboe verminderen. Ik heb me gespecialiseerd in het thema eenzaamheid.

klee-773946_1920(Hoog)gevoelig

De meeste mensen die bij mij

komen zijn gevoelige of hoog gevoelige mensen en dat is niet toevallig. Het was een feest van herkenning toen ik ontdekte dat ik hooggevoelig ben. Er vielen puzzelstukjes op hun plek toen ik mezelf en anderen meer begreep. En het leven werd prettiger en lichter na acceptatie en nadat ik de gevoeligheid de ruimte kon geven. Deze kennis wil ik graag aan je doorgeven.

Ben je hooggevoelig? Wat is dat eigenlijk? Als je hooggevoelig bent kunnen situaties nogal heftig bij je binnen komen. En raak je gemakkelijker in verwarring in deze samenleving, die niet of nauwelijks ingesteld is op gevoelsmensen, maar waarin het denken en prestaties leveren centraal staan. Hooggevoelige mensen krijgen daarom (te) weinig begrip uit hun omgeving voor hun hooggevoeligheid. Dit kan gevoelens van eenzaamheid geven. In contact met anderen zijn hooggevoelige mensen over het algemeen sterk in het aanvoelen van de ander en wat minder sterk in voelen wat zij zelf willen en ervaren en daar erkenning aan geven. Ook kan men zichzelf als anders-zijn ervaren. Dit kan gevoelens van minderwaardigheid, je depri voelen of eenzaamheid geven. Maar hooggevoelig zijn is een gave die je als je dat kunt accepteren voor je kunt laten werken, door te accepteren wie je bent en je talenten te gebruiken.

Weet je niet zeker of je hooggevoelig bent? Door hier te klikken kun je zelf een test doen en ontdek je of je (hoog)gevoelig bent.

 

Wil je meer weten?

Bel naar Gonnie Lamers: 06- 81442989

Of stuur je vraag naar:     gonnie@eenzijn.com