Healing / stemhealing

Healing

De verschillende healing methodes die ik aanbied zijn naast de Access Consciousness behandelingen (klik hier voor meer informatie), Bengston Energy Healing Method, Zijn-massage en Stemhealing.

Stemhealing

Een nieuw fenomeen. Wat is eigenlijk stemhealing?  Wat gebeurd er als ik klank?

De klanken van de stem dragen helende trillingen in zich. Ook jij kunt dat ontwikkelen bij jezelf.

Er is in mijn klank een gelaagdheid en een zuivere, heldere extra klank (geen boventoon) die samen helende frequenties in zich dragen. Deze frequenties gaan door jouw lichaam, tot in de cellen. Je kunt de stroming voelen. Ze hebben de eigenschap genezing te brengen in de cellen waar de energie niet goed stroomt; door blokkades op lichamelijk, psychisch of mentaal gebied. Door de trilling komt er beweging in deze blokkades en kan healing plaatsvinden.

Het is een zachte, holistische healing. Fysiek, emotioneel, sociaal, mentaal, spiritueel en ook in je gedrag kun je bevrijding en verlichting merken. Over het algemeen ervaart men een diepe ontspanning.

Hoe kwam ik tot stemhealing? Als ik zong voelde ik vaak verbinding met kosmische energieën. Ik had iets te doen met mijn stem, dat wist ik al lange tijd … maar wat? Toen ik in aanraking kwam met Pansori Living Sound wist ik meteen wat de bedoeling van mijn stem is: ermee healen, er mensen mee te genezen. Vanaf dat moment kwam mijn leven in een stroomversnelling.

Healing met de stem is nog heel nieuw, maar is tevens een heel oude geneeswijze die op hun manier werd en wordt gebruikt door sjamanen in diverse oude culturen.

Wat kun je verwachten?

We doen voorafgaand aan de stemhealing een ontspanningsoefening. Daarna laat ik mijn stem de vrije loop. De klanken doen hun werk bij jou, waar jouw lichaam aan genezing toe is en dat pakt bij iedereen weer anders uit. Ervaar wat er bij jou mag gebeuren. Veel mensen komen sowieso in een diepe rust. Na afloop van het klanken is het even stil om rustig uit de diepe ontspanning terug te komen en is er ruimte om ervaringen te delen. Als laatste onderdeel van de bijeenkomst gaan we samenklanken, waarbij jij jouw stem gebruikt om aan wat innerlijk in je leeft, uiting te geven. Klanken die soms al langere tijd gehoord willen worden. Deze tot uitdrukking brengen kan je een bevrijdend gevoel geven. Jouw klanken komen samen met de klanken van andere deelnemers, wat gezamenlijk een mooi concert kan geven om van te genieten. Sommige “toevallige” (samen)klanken kunnen je diep raken.

Wil je je laten helen door de bijzondere kracht van mijn en jouw stem? Vul dan het aanmeldingsformulier in voor deelname aan groepssessies of een individuele sessie. Laat je verrassen door wat het voor jou kan doen.

Enkele uitspraken en resultaten uit de sessies:

“jouw stem lijkt uit een andere dimensie te komen”,

Iemand die chronisch pijn heeft en vrij is van pijn na de stemhealing,

Een diep gevoel van geborgenheid, tranen van ontroering,

Alle chakra’s gingen open en energie ging stromen,

Mijn hoofdpijn was na afloop nagenoeg weg,

“Ik voelde me omringd en gedragen door mijn zielenfamilie”.

Ik merk dat ik als vanzelf beter voor mezelf opkom.

GROEPSESSIES

Je bent natuurlijk vrij om deel te nemen of weer te stoppen wanneer jij dat wilt. Maar om het lichaam de gelegenheid te geven een genezingsproces te voltooien zijn een aantal keren stemhealing aan te raden. Voel zelf wat jij nodig hebt.

Er zijn stemhealing bijeenkomsten in

Utrecht op vrijdagavonden om de week van af 20.00 uur

Start op 8 november 2019

Kosten € 25,- per sessie, 8-klanken kaart voor € 150,-  incl. 2 gratis sessies. Voor mensen met minimale inkomens € 10,-

Aanmelden via deze link.  Praktische informatie krijg je na aanmelding.

Baarn

Op donderdagavond 26 september 2019 is er eenmalig een groot event gepland in Baarn. Een stem- klankhealing in samenwerking met Praktijk zielsgeluk met klankschalen en andere klankinstrumenten! Het Event vindt plaats in het witte kerkje. Een weldadige ervaring.

Meer info vind je hier.

INDIVIDUEEL

Je kunt ook individuele sessie(s) aanvragen. Deze vinden plaats in mijn praktijkruimte aan huis. De kosten zijn € 50,00 per sessie van ongeveer een uur.

Bengston Energy Healing Method

De methode is ontwikkeld door Dr. Bengston en heeft zijn werkzaamheid meer dan eens bewezen. Deze healing kan zelfs kanker genezen is uit onderzoek gebleken. De healing kan bij mij thuis in mijn praktijk gegeven worden, maar kan het ook op afstand als het ware. Dan vul ik een dik lapje katoen (katoenen watten plakken) met healing energie en stuur het naar je toe.

De kosten zijn € 30,- voor 30 minuten healing in mijn praktijk.

Of voor opgeladen katoen die je thuis gestuurd krijgt ook € 30,-

Zijn-massage

De Zijn-massage is een heel langzame en lichte massage over de kleding (dunne, bv t-shirt en legging) heen. Het nodigt jouw Zijn uit om helemaal aanwezig te zijn en de aanraking te ervaren. Vanuit een steeds diepere ontspanning kan datgene wat gespannen en blokkerend is voelbaar worden en zachtjes ontspannen. Met name geschikt voor gevoelige mensen. Doordat de massage langzaam en zacht is kun je de aanraking gemakkelijk en intens volgen. Je komt helemaal terug in je lichaam en ervaart een gevoel van heelheid.

Het is waardevol als je aan kunt geven in welke stevigheid of zachtheid de aanraking voor jou precies goed is zodat de massage voor jou optimaal is. Ik zal je daar naar vragen.

Kan dit voor jou een mooie bijdrage zijn? Je kunt je hier opgeven.