Healing / stemhealing

Healing

De verschillende healing methodes die ik aanbied zijn naast de Access Consciousness behandelingen (klik hier voor meer informatie), Bengston Energy Healing Method, Thetahealing, Zijn-massage en Stemhealing.

Stemhealing

Een nieuw fenomeen. Wat is eigenlijk stemhealing?  Wat gebeurd er als ik klank?

De klanken van de stem (ook de jouwe!) dragen helende trillingen in zich.

Er is in mijn klank een gelaagdheid en een zuivere, heldere extra klank (geen boventoon) die samen helende frequenties in zich dragen. Deze frequenties gaan door jouw lichaam, tot in de cellen. Ze hebben de eigenschap genezing te brengen in de cellen waar de energie niet goed stroomt; door blokkades op lichamelijk, psychisch of mentaal gebied. Door de trilling komt er beweging in deze blokkades en kan healing plaatsvinden.

Het is een zachte, holistische healing. Fysiek, emotioneel, sociaal, mentaal, spiritueel en ook in je gedrag kun je bevrijding en verlichting merken. Over het algemeen ervaart men een diepe ontspanning.

Hoe kwam ik tot stemhealing? Als ik zong voelde ik vaak verbinding met kosmische energieën. Ik had iets te doen met mijn stem, dat wist ik al lange tijd … maar wat? Toen ik in aanraking kwam met Pansori Living Sound wist ik meteen dat dit bedoeling van mijn stem was: om ermee te healen. Vanaf dat moment kwam mijn leven in een stroomversnelling.

Healing met de stem is nog heel nieuw, maar is tevens een heel oude geneeswijze die werd en wordt gebruikt door sjamanen uit diverse oude culturen.

Wat kun je verwachten?

We doen voorafgaand aan de stemhealing een ontspanningsoefening. Daarna laat ik mijn stem de vrije loop. De klanken doen hun werk bij jou, waar jouw lichaam aan genezing toe is en dat pakt bij iedereen weer anders uit. Ervaar wat er bij jou mag gebeuren. Veel mensen komen sowieso in een diepe rust. Na afloop van het klanken is het even stil om rustig uit de diepe ontspanning terug te komen en is er ruimte om ervaringen te delen.

Als afsluiting van de bijeenkomst gaan we samenklanken, waarbij jij jouw stem gebruikt om aan dat, wat innerlijk in je leeft, uiting te geven. Klanken die soms al langere tijd gehoord willen worden. Deze tot uitdrukking te brengen kan je een bevrijdend gevoel geven. Jouw klanken komen samen met de klanken van andere deelnemers, wat gezamenlijk een mooi concert kan geven om van te genieten. Sommige “toevallige” (samen)klanken kunnen je diep van binnen raken.

Wil je je laten helen door de bijzondere kracht van mijn en jouw stem? Vul dan het aanmeldingsformulier in voor deelname aan groepssessies of een individuele sessie. Laat je verrassen door wat het voor jou kan doen.

Enkele uitspraken en resultaten uit de sessies:

“jouw stem lijkt uit een andere dimensie te komen”,

“Dit is het grootste cadeau dat ik ooit heb gekregen”,

Iemand die chronisch pijn heeft en vrij is van pijn na de stemhealing,

Een diep gevoel van geborgenheid, tranen van ontroering,

Alle chakra’s gingen open en energie ging weer stromen,

Mijn hoofdpijn was na afloop nagenoeg weg,

“Ik voelde me omringd en gedragen door mijn zielenfamilie”.

Ik merk dat ik beter voor mezelf opkom.

GROEPSESSIES

Je bent natuurlijk vrij om deel te nemen of weer te stoppen wanneer jij dat wilt. Maar om het lichaam de gelegenheid te geven een genezingsproces te voltooien zijn een aantal keren stemhealing aan te raden.

Er zijn stemhealing bijeenkomsten in

Arnhem op zaterdagmiddagen om 16.00 uur, om de week, in de oneven weken. Start op 28 september 2019. Kosten € 25,- per sessie, 8-klanken kaart voor 150,-, waarmee je dus 2 gratis sessies krijgt. Voor mensen met minimale inkomens is een extra korting mogelijk. Neem dan even contact met me op: gonnie@eenzijn.com

Utrecht op (tijden worden later bekend gemaakt)

Kosten € 25,- per sessie, 8-klanken kaart voor 150,-, waarmee je dus 2 gratis sessies krijgt. Voor mensen met minimale inkomens is een extra korting mogelijk. Neem dan even contact met me op: gonnie@eenzijn.com

Aanmelden via deze link.  Praktische informatie krijg je na aanmelding.

Baarn

Op donderdagavond 26 september is er eenmalig een groot event gepland in Baarn. Een stem- klankhealing in samenwerking met Praktijk zielsgeluk met klankschalen en andere klankinstrumenten! Het Event vindt plaats in het witte kerkje. Een weldadige ervaring.

Meer info vind je hier.

INDIVIDUEEL

Je kunt ook individuele sessie(s) aanvragen. Deze vinden plaats in mijn praktijkruimte aan huis. De kosten zijn € 50,00 per sessie van ongeveer een uur.

Zijn-massage

De Zijn-massage is een langzame en lichte massage over de kleding (dunne, bv t-shirt en legging) heen. Het nodigt jouw Zijn uit om helemaal aanwezig te zijn. Vanuit een dieper wordende ontspanning. Datgene wat blokkerend is wordt voelbaar en zachtjes losgelaten. Met name geschikt voor gevoelige mensen. Het is waardevol als je aan kunt geven welke aanraking voor jou precies goed is.  Denk je dat het voor jou een mooie bijdrage kan zijn? Je kunt je hier opgeven.