Healing / stemhealing

Healing

De verschillende healing methodes die ik aanbied zijn naast de Access Consciousness behandelingen (klik hier voor meer informatie), Bengston Energy Healing Method en Stemhealing.

Stemhealing

Een nieuw fenomeen. Wat is eigenlijk stemhealing?  Wat gebeurd er als ik klank?

De stemklanken die ik maak, in verschillende toonhoogten, dragen helende, genezende frequenties. Ik richt me tijdens het klanken niet op de persoon of personen voor me die de klanken ondergaan, maar ik richt me puur en alleen op de klank en voel dat ik door de lichtwereld begeleid wordt. Ik heb dus geen invloed op wat er gebeurd. De kracht zit in mijn stem.

Er is in mijn klank een gelaagdheid en een zuivere, heldere extra klank (geen boventoon) die samen helende frequenties in zich dragen. Deze frequenties gaan door jouw lichaam, tot in de cellen. Je kunt de stroming voelen. Ze brengen genezing in de cellen waar de energie niet goed stroomt; door de blokkades heen op lichamelijk, psychisch of mentaal gebied spelen en in je lichaam tot uitdrukking zijn gekomen. Elk mens loopt wel ooit in het leven ergens blokkades door op. Blokkades vervreemden je van wie je in wezen bent. Door de trilling komt er beweging in deze blokkades en kan healing of genezing plaatsvinden. Doordat jij dichterbij je wezenlijke zijn komt, ben je meer in je kracht en kun je meer in liefde zijn. 

Het is een zachte, holistische healing. Fysiek, emotioneel, sociaal, mentaal, spiritueel en ook in je gedrag kun je bevrijding en verlichting merken. Over het algemeen ervaart iedereen een diepe ontspanning.

Hoe kwam ik tot stemhealing? Als ik zong voelde ik vaak verbinding met kosmische energieën. Ik had iets te doen met mijn stem, dat wist ik al lange tijd … maar wat? Toen ik in aanraking kwam met Pansori Living Sound wist ik meteen wat de bedoeling van mijn stem is: ermee healen, er mensen mee te genezen. Vanaf dat moment kwam mijn leven in een stroomversnelling.

Healing met de stem is nog heel nieuw, maar is tevens een heel oude geneeswijze die op hun manier werd en wordt gebruikt door sjamanen in diverse oude culturen. Toch heb ik het gevoel dat mijn stemhealing over een ander soort van healen gaat. Ik lees wel vaker over stemhealing

Wat kun je verwachten?

We doen voorafgaand aan de stemhealing een ontspanningsoefening. Daarna laat ik mijn stem de vrije loop. De klanken doen hun werk bij jou, daar waar jouw lichaam of geest aan genezing toe is en dat pakt bij iedereen weer anders uit. Ervaar zelf maar wat er bij jou mag gebeuren. Veel mensen komen sowieso in een diepe rust. Na afloop van het klanken is het even stil om rustig uit de diepe ontspanning terug te komen en is er ruimte om ervaringen te delen. Als laatste onderdeel van de bijeenkomst gaan we samenklanken, waarbij jij jouw stem gebruikt om aan wat innerlijk in je leeft, uiting te geven. Klanken die soms al langere tijd gehoord willen worden. Deze tot uitdrukking brengen (gehoor geven aan je diepere zelf) kan heel bevrijdend zijn. Jouw klanken komen samen met de klanken van andere deelnemers, wat gezamenlijk een mooi concert kan geven. Sommige “toevallige” (samen)klanken kunnen je diep raken.

Wil je je laten helen door de bijzondere kracht van mijn en jouw stem? Vul dan het aanmeldingsformulier in voor deelname aan groepssessies of een individuele sessie. Laat je verrassen door wat het voor jou kan doen.

Enkele uitspraken en resultaten uit de sessies:

“jouw stem lijkt uit een andere dimensie te komen”,

Iemand die chronisch pijn heeft en vrij is van pijn na de stemhealing,

Een diep gevoel van geborgenheid, tranen van ontroering,

Alle chakra’s gingen open en energie ging stromen,

Mijn hoofdpijn was na afloop nagenoeg weg,

“Ik voelde me omringd en gedragen door mijn zielenfamilie”.

Ik merk dat ik beter voor mezelf opkom.

 

GROEPSESSIES

Je bent natuurlijk vrij om deel te nemen of weer te stoppen wanneer jij dat wilt. Maar om het lichaam de gelegenheid te geven een genezingsproces te voltooien zijn een aantal keren stemhealing aan te raden. Voel zelf wat jij nodig hebt.

De volgende stemhealing bijeenkomsten zullen plaats vinden in Nijmegen.

 

INDIVIDUEEL

Je kunt ook individuele sessie(s) aanvragen. Deze vinden plaats in mijn praktijkruimte aan huis.

 

Bengston Energy Healing Method

De methode is ontwikkeld door Dr. Bengston en heeft zijn werkzaamheid meer dan eens bewezen. Deze healing kan zelfs kanker genezen is uit onderzoek gebleken. De healing kan bij mij thuis in mijn praktijk gegeven worden, maar kan ook als het ware op afstand. Dan vul ik een dik lapje katoen (katoenen watten plakken) met healing energie en stuur het naar je op.

 

Healing