Healingen

Healingen

De verschillende healing methodes die ik aanbied zijn naast de Stemhealing, Access Consciousness behandelingen (klik hier voor meer informatie), Bengston Energy Healing Method.

Stemhealing

Stemhealing is nog een heel nieuw fenomeen!

Wat is eigenlijk stemhealing?  Wat gebeurd er als ik de specifieke klanken maak?

De stemklanken die ik maak, in verschillende toonhoogten, zacht of luid, dragen helende en genezende frequenties. Ik stem me tijdens het klanken af op de aanwezige personen, op het klanken maken en op de Lichtwereld. Ik voel dat ik door de lichtwereld begeleid wordt. Ik oefen geen invloed op wat er bij de ander gebeurd. Ik ben niet gericht aan het sturen met mijn klanken naar specifieke aandachtspunten bij de aanwezigen. Ik laat de klanken vrij bewegen. Deze volgen zelf hun intelligentie en doen hun werk in jouw lichaam/ in jouw systeem. Dat is voor iedereen anders. Dat wat klaar is om opgeruimd te worden/geheeld te worden daar zijn de frequenties aan het werk. Voor veel (gevoelige) mensen is dat merkbaar als stromingen ergens specifiek in het lichaam, door het hele lichaam heen of als een lichte druk.

De kracht zit in de stemklanken.

Ik maak in mijn klank een gelaagdheid en een zuivere, heldere extra toon (geen boventoon) die tezamen met de inbreng van de Lichtwereld, waarvoor ik me open stel,  helende en genezende frequenties in zich dragen. Deze frequenties gaan door jouw lichaam, tot in de cellen. Ze komen ook bij de cellen waar het niet goed doorstroomt en probeert daar doorheen te komen. Soms lukt dat meteen en soms zit het dieper en heeft het meerdere sessies nodig om er doorheen te komen. Ik merk dat lichamen vaak moeten wennen aan deze vorm van healing. Zodra men gewend is gaat het lichaam meteen in de ontspanning. Veel mensen “slapen” of maken “reizen” tijdens de sessie. 

Blokkades.

Het gaat door blokkades heen die op lichamelijk, emotioneel, mentaal of spiritueel gebied kunnen spelen en in je lichaam tot uitdrukking zijn gekomen. Elk mens loopt wel ooit in het leven ergens blokkades door op. Blokkades vervreemden je van wie je in wezen bent. Door de trilling komt er beweging in deze blokkades, kan er weer licht en vocht in de cel komen en gaan de cellen weer ‘leven’ en met elkaar “communiceren” en heeft er healing of genezing plaats gevonden. Meestal volgt daarna meer bewustzijn over wat er genezen is.

Heling en genezing en de 5de Dimensie.

Doordat jij dichterbij je wezenlijke zijn komt, ben je meer in je kracht en kun je meer in liefde zijn. Dus hoe meer ballast, zoals trauma, twijfel, fysieke en/of emotionele pijnen, nare ervaringen (bv doordat je je diep gekwetst voelde, waardoor je nu minder open kunt zijn en vaak op je hoede bent en minder geniet en plezier hebt) je kwijt raakt, hoe meer vollediger je kunt zijn in wie je in wezen bent en ook bedoelt bent te zijn. Namelijk onkwetsbaar, liefdevol, krachtig, open en in volledige acceptatie van wie je bent. Acceptatie van wat we als kracht of zwakte, positief of negatief beoordelen en acceptatie van wat het leven ons brengt. Dit hele proces van je vrij maken van blokkades is nodig om zo goed mogelijk de transitie naar de 5de Dimensie, de transitie waar we ons als mensheid nu in bevinden, te kunnen maken. De 5de dimensie gaat over onvoorwaardelijke liefde, kracht, overvloed, uniek zijn, eigen verantwoordelijkheid, eenheid met al wat is, enz. De manier waarop ik de stemhealing geef past binnen de 5de dimensie. De genezende frequenties volgen de eigen intelligentie en is daarom geheel zuiver. Ik zit daar niet tussen met bedoelingen.

Mijn stemhealing is een zachte, liefdevolle en holistische healing. Fysiek, emotioneel, sociaal, mentaal, spiritueel en ook in je gedrag kun je bevrijding en verlichting merken. Over het algemeen ervaart iedereen sowieso een diepe ontspanning.

Hoe kwam ik tot stemhealing?

Als ik zong, ik zing altijd graag, voelde ik vaak verbinding met de Lichtwereld. Ik had iets te doen met mijn stem, met zingen, dat wist ik al lange tijd … maar wat? Toen ik in aanraking kwam met Pansori Living Sound wist ik meteen wat de bedoeling van mijn stem is: ermee healen, er mensen mee te genezen. Ik nam les en eigenlijk meteen al werd voor de docente en mij duidelijk dat het healen met de stem mijn natuurtalent is. Ik kan het van nature! Vanaf dat moment kwam mijn leven; eigenlijk mijn missie in een stroomversnelling.

Healing met de stem is nog heel nieuw, maar is tevens een heel oude sjamanistische geneeswijze die op hun manier werd en wordt gebruikt door sjamanen en medicijnmannen/vrouwen in diverse oude culturen op hun eigen wijze.

Wat kun je verwachten?

We doen voorafgaand aan de stemhealing een ontspanningsoefening. Hoe dieper jouw ontspanning is hoe meer resultaten jij kunt ervaren.  Ik stem me af op de groep, de Lichtwereld en natuurlijk het maken van de klanken. Dat doe ik door er een meerdere gelaagdheid en een extra heldere toon aan te geven. De klanken (frequenties) gaan de ruimte in en door het lichaam heen en doen hun werk bij jou, daar waar jouw lichaam of geest aan genezing toe is en dat pakt bij iedereen weer anders uit. Ervaar maar wat er bij jou mag genezen. Je komt sowieso in een diepe, verkwikkende rust. Na afloop van het klanken is het even stil om rustig uit de ontspanning terug te komen en is er ruimte om ervaringen te delen.

Als laatste onderdeel van de bijeenkomst gaan we samenklanken, waarbij jij jouw stem gebruikt om aan wat innerlijk in je leeft, uiting te geven. Klanken die soms al langere tijd gehoord willen worden. Die er op wachten om naar buiten te mogen komen; erkent en letterlijk gehoord willen zijn. Deze tot uitdrukking brengen is gehoor geven aan je diepste zelf, op jouw heel eigen wijze, kan heel bevrijdend zijn en jou je authenticiteit terug geven. Een boost voor je zelfvertrouwen.

Jouw klanken komen samen met de klanken van andere deelnemers, wat gezamenlijk een mooi concert kan geven. Sommige “toevallige” (samen)klanken kunnen je zelfs diep raken.

Wil je je laten helen door de bijzondere kracht van mijn en jouw stem? Vul dan het aanmeldingsformulier in voor deelname aan groepssessies of een individuele sessie. Laat je verrassen door wat het voor jou kan doen.

 

Enkele uitspraken en resultaten uit de sessies:

“jouw stem lijkt uit een andere dimensie te komen”,

Iemand die chronisch pijn heeft en vrij is van pijn na de stemhealing,

Een diep gevoel van geborgenheid, tranen van ontroering,

Alle chakra’s gingen open en energie ging stromen,

Mijn hoofdpijn was na afloop nagenoeg weg,

“Ik voelde me omringd en gedragen door mijn zielenfamilie”.

Ik merk dat ik beter voor mezelf opkom.

 

GROEPSESSIES

Speciaal een verrijking voor bedrijf of opleiding om het ziekte verzuim te verlagen. Een demonstratie van mijn stemhealing is een mogelijkheid om ermee kennis te maken.

Om het lichaam de gelegenheid te geven een genezingsproces te voltooien zijn een aantal keren stemhealing aan te raden. Daarom geef ik cursussen stemhealing van 7 bijeenkomsten. 

 

INDIVIDUEEL

Je kunt ook individuele sessie(s) aanvragen. Deze sessies hebben dezelfde opbouw als een groepssessie. Dus ontspanning, stemhealing, delen van ervaringen als je wilt, samen klanken maken door wat je innerlijk voelt dat in je leeft tot uitdrukking te brengen in klanken.

 

Access Consciousness

Heeft een levensfilosofie die ervan uitgaat dat wij kunnen kiezen voor leven met gemak en vreugde. Van alle helingmethodes die ik ken is dit een van de lichtste vormen en daarom spreekt het me zo aan.  Het heeft zeer veel helingsmethodes om je van ballast in de vorm van ervaringen, gedachten, overtuigingen, ziekten, pijn, gevoelens, indrukken etc. op een heel gemakkelijke manier uit je systeem te bevrijden. En te gaan leven vanuit chaos, vrij van alles (regels, verwachtingen, eisen, etc.) waarmee we ons onnodig opzadelen. Access Consciousness gaat er vanuit dat wij in staat zijn het door ons gewenste leven te creëren.

Ballast loslaten.

Kun je tegen alles en iedereen in het leven JA zeggen en je weerstand en oordelen loslaten? Alles wat je meemaakt in je leven zegt iets over jou. Daarom, als je je geraakt voelt door iets of iemand.. ga eens na wat er geraakt wordt? Welke overtuiging zit er misschien onder en klopt dat wel? Deze overtuigingen en ook gevoelens, ervaringen, indrukken etc. kun je heel gemakkelijk uit je kracht en je energie halen. Ze kunnen zelfs tot in je DNA vastzitten en voortkomen uit vorige levens. Ook trauma’s kun je daar vinden.

Hoe meer je je verlost van deze ballast, die in ons allemaal aanwezig is, hoe meer jij je natuurlijke zelf kunt zijn: vrij, blij, krachtig en al wie jij in wezen bent. Alle Access Consciousness methodes zijn erop gericht jou op een heel lichte manier hierin te ontwikkelen. Ik kan je vragen stellen, voor meer bewustzijn van wat er speelt en het loslaten van wat jou belemmert door middel van het uitspreken van een krachtige en heel werkzame formule. En… verder gaat het erom je lekker te ontspannen, de bars-behandeling haar werk laten doen.

  loslaten.

Je leven creëren en Leven met gemak, vreugde en glorie.  Je kunt dit bereiken door te leven vanuit een vraag aan jezelf en aan het universum. Een voorbeeld is: Hoe wordt het nog beter dan dit?  In het kort vertelt gaat het erom dat je open vragen stelt met een positieve verwachting. Hierdoor krijgt het leven alle mogelijke ruimte om die input te geven om jouw wensen te verwerkelijken. Soms wordt op heel onverwachte wijze jouw wens gerealiseerd. Hoe gemakkelijk kan het zijn! Daarnaast kun je een krachtige formule gebruiken om alles wat jou blokkeert los te laten: “Right and wrong, good and bad, POC and POD, all 9, shorts, boys and beyonds”.

En toch is dat niet altijd eenvoudig, want we zijn geneigd om te oordelen, of we hebben moeite om onze overtuigingen los te laten, waarmee we een situatie op slot zetten. De neiging uit te gaan van en vast te houden aan wat altijd zo is geweest. En dan veranderd er niets. Durf je de chaos aan door alles los te laten en open te staan voor wat het Leven je wil brengen? Erop vertrouwen dat de kosmos met je meewerkt? Nog meer voorbeelden van vragen die je aan de kosmos kunt stellen: (altijd positief gestelde) Welke energie is er nodig om tot een vruchtbare samenwerking te komen? Of: welke betekenis heeft dit die ik nog niet zie? En vul zelf maar in…. Je hebt hierbij een actieve-, positieve  houding en accepterende verwachting.

De Access Consciousness Bars behandeling.

Eén van de meest gebruikte healingen binnen de Access Consciousness is de Bars behandeling. De Bars zijn punten op ons hoofd die door middel van een zachte aanraking met mijn vingertoppen, je lichaam van vele soorten ballast ontdoet terwijl jij gekleed en lekker warm op een behandeltafel ligt. Na de behandeling die een uur tot anderhalf uur kan duren, voel je je heerlijk ontspannen en vaak merk je dat je van bepaalde klachten geen last meer hebt. Elke behandeling brengt je een stapje dichter bij je essentie, je hogere zelf, je Goddelijke deel .. zoals wij geschapen zijn, geef er je eigen woorden maar aan. Klik hier voor meer praktische informatie.

Mijn ervaring met Bars. Toen ik de barsbehandeling voor de eerste keer ontving, leek het wel alsof ik niet helemaal aanwezig was. Zo ontspannen kende ik mezelf niet. Eenmaal onderweg in mijn auto naar huis, merkte ik dat ik juist heel helder was en alles heel relaxt én alert waarnam. Ik voelde me licht, vol vertrouwen, ontspannen en blij. Ik was totaal verrast en later pas realiseerde ik me dat ik niet vertrouwd was met zo relaxt en helemaal in mijn lijf zijn. Ik was gewend aan een soort basisspanning en veel in mijn hoofd zitten. Het was deze ervaring waarna ik 100 % voor Access Consciousness heb gekozen.

Wil jij vrij worden van jouw ballast?

 

Bengston Energy Healing Method

De methode is ontwikkeld door Dr. Bengston en heeft zijn werkzaamheid wetenschappelijk bewezen. Hij heeft er vele testen mee gedaan; eerst op muizen en later heeft hij gewerkt met mensen die onder andere een vorm van kanker hebben.  Deze mensen zijn allemaal van de kanker genezen. Bengston heeft vele mensen opgeleid in binnen en buitenland. Kijk op de website van Henk Fransen voor meer informatie:  https://www.henkfransen.nl/

Tijdens deze healing breng ik me als het ware in een theta-staat, volgens de Bengston methode. Terwijl jij op de behandeltafel ligt beweeg ik mijn handen naar de plekken van jouw lichaam die aandacht vragen. Daar laat ik zolang als dat nodig is, de geneeskrachtige energie stromen.

De healing kan bij mij thuis in mijn praktijk gegeven worden, maar kan ook  op afstand. Katoen is namelijk heel goed in staat om energie in zich op te nemen en vast te houden. Ik vul een dik lapje katoen (katoenen wattenplakken) met healing energie en stuur het naar jouw adres. Het lapje katoen leg je op de pijnlijke of kwetsbare plek van je lichaam. Deze plek neemt de helende energie in zich op. De energie kun je wel 3 tot 5 dagen laten stromen voordat het lapje leeg is. Daarna dient het weggegooid te worden bij het afval, omdat het vervolgens de energie van jouw ziekte in zich draagt.

 

Healing