Iets over mij

Mijn jeugd leek ogenschijnlijk redelijk gelukkig en inderdaad heb ik heel gelukkige periodes gekend als kind. Ik was uitbundig en goedlachs. Maar mijn grootste drama, speelde als tweejarige, bijna drie toen ik niet meer op schoot van mijn moeder kon. Er waren al een baby en peuter op schoot en ik kon er niet meer bij. Toen ik het verdriet en de eenzaamheid over deze en ook andere scheidingen helemaal toe kon laten (ik was toen de 30 gepasseerd) voelde ik me bevrijd, vrij en in mijn kracht komen staan en kon ik mijn liefde laten stromen. Sinds deze “bevrijding” kan ik genieten van grote en kleine dingen van het leven. En het alleen kunnen zijn en tot mezelf komen … de verbinding met mezelf en met de lichtwereld staan sindsdien centraal. En mijn (spirituele-) ontwikkeling is in een stroomversnelling gekomen. Voor mij staat, kort gezegd spiritualiteit gelijk aan geloof in Liefde met een grote L. Een liefde die alles overstijgt en je verbindt met de Lichtwereld. Toen ik mijn hooggevoeligheid ontdekte kon ik mezelf beter begrijpen en nam ook mijn zelf-liefde toe. Mijn levensloop is als een phoenix die uit haar as herrijst. Het leven ervaar ik als rijk en overvloedig.

Ik heb een grote belangstelling voor mensen en heb altijd met mensen gewerkt. Het fascineert me mateloos hoe mensen zijn, denken, voelen, ervaren en wat hun diepere verlangens en drijfveren zijn. Ik heb een vast vertrouwen in dat voor elk mens geluk klaar ligt om ontdekt te worden (als dat nog niet is gebeurd) en dat ieder een eigen weg tot dit geluk heeft. Het is een kwestie van kiezen voor dit geluk. Om het geluk te vinden is vooral het je ont-wikkelen, het afpellen van de ballast van het verleden en je bewustzijn verrijken belangrijke tools. Wat staat jouw geluk in de weg? Het hoeft geen ellenlang en zwaar proces te zijn. Ik geloof in lichtheid, ik geloof in Liefde, ik geloof in jou.