Aanbod en contact

  

Stemhealing

Groepsbijeenkomsten

Deelname aan een groepsbijeenkomst voor stemhealing kost € 25,00   Bij aanschaf van een 8 sessies-kaart á € 160,- kosten de sessies € 20,- per keer.  De kaart is door meerdere personen te gebruiken.

Individueel

De duur van een stemhealing sessie duurt gemiddeld een uur. Je bent daarvoor welkom in mijn praktijk aan huis.   Kosten € 50,- per sessie.

Je kunt je hier aanmelden.

Access Consciousness (bars)

Een basisbehandeling van access consciousness is de bars en duurt gemiddeld 75 minuten. Desgewenst kunnen clearings ingezet worden; een formule om belemmeringen op te ruimen.  Eventueel kan gekozen worden voor een andere behandeling of deze kan naast de bars-behandeling gegeven worden. Behandelingen waaruit gekozen kan worden:

 • bars
 • facelift
 • cellulair geheugen

De kosten zijn € 70,- per behandeling.

Je kunt je hier aanmelden.

DECEMBERMAAND ACTIE

Zit je teveel in je hoofd? Ervaar je stress? Ben je vaak moe? Of wil je nieuwe energie, genezing en diepe ontspanning? In de maand december kun je kennismaken met een uitgebreid aanbod in het pakket van 3: Coaching, Access Bars en Stemhealing.

Je betaald in plaats van € 90,-

€ 50,-

Nog voordeliger zijn 2 sessies van dit pakket voor

€ 95,-

 Meld je hier aan om een afspraak te maken.

Wil je iets aan eenzaamheid doen?

De cursus Creatief Leven biedt je de oplossing.

Alleen op aanvraag werk ik met groepen. Maximaal aantal deelnemers is 8, minimum 4 deelnemers. De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2 uur. We komen in principe tweewekelijks bij elkaar tenzij anders gewenst is. De locatie is samen te bepalen. Bij een aantal van 4 deelnemers kan de cursus in mijn praktijk plaatsvinden.

De kosten zijn in totaal € 345,- per persoon.

Dit is inclusief:

 •  eventueel informatief gesprek
 •  8 bijeenkomsten van 2 uur
 •  cursusboek
 •  materialen en koffie/thee

De cursus Creatief Leven individueel

Het aantal bijeenkomsten is in overleg te bepalen. Hierbij wordt van je gevraagd dat je opdrachten, na uitleg, zelfstandig thuis uit kunt werken. Dat vraagt enige motivatie en doorzettingsvermogen.

Kosten zijn € 90,- per bijeenkomst van ongeveer 2 uur.

Dit is inclusief:

 •  eventueel informatief gesprek
 •  8 bijeenkomsten van 2 uur
 •  cursusboek
 •  materialen en koffie/thee
 •  desgewenst een healing

Je kunt je hier aanmelden.

Er is ook de mogelijkheid om zelfstandig thuis de cursus te doen. Het werkboek kun je voor € 25,- aanschaffen. Telefonische begeleiding of begeleiding via skype is daarbij mogelijk als je dat wenst. De kosten daarvan zijn € 30,- per half uur. Je stuurt dan vooraf je vragen per mail.

Het werkboek kost € 25,00 exclusief verzendkosten. Stuur een mail naar gonnie@eenzijn.com om het cursusboek “Creatief Leven” aan te vragen.

Lezingen over eenzaamheid

Ik verzorg openbare lezingen en lezingen op aanvraag voor professionals, verwijzers en voor specifieke doelgroepen. Ik vertel over de oorzaken van eenzaamheid, en wat de gevolgen zijn en hoe het is aan te pakken. Ook een thema met betrekking tot eenzaamheid op verzoek is een mogelijkheid. Vergoeding in overleg.

Contact

Gonnie Lamers

Wachterslaan 349

6523 RW Nijmegen

mail: gonnie@eenzijn.com

  bel: 06- 81442989