Aanbod en contact

  

Stemhealing

Groepsbijeenkomsten

Deelname aan een groepsbijeenkomst voor stemhealing kost € 25,00

Arnhem

Zomertraject met korting! Tijdens de maanden juli en augustus 2019 geef ik zomerbijeenkomsten stemhealing in Arnhem bij La Cappella, op donderdagavonden vanaf 20.00 uur. Kosten per bijeenkomst zijn met korting,  geen  € 25,00  maar  € 19,50    

Bijeenkomsten stemhealing in Arnhem worden niet voortgezet.

Individueel

De duur van een stemhealing sessie duurt gemiddeld een uur. Je bent daarvoor welkom in mijn praktijk aan huis.   Kosten € 50,- per sessie.

Je kunt je hier aanmelden voor stemhealing.

Access Consciousness (bars)

Een basisbehandeling van access consciousness is de bars en duurt 1 uur tot 5 kwartier. Desgewenst kunnen clearings ingezet worden; een formule om belemmeringen op te ruimen.  Eventueel kan gekozen worden voor een andere behandeling of deze kan naast de bars-behandeling gegeven worden. Behandelingen waaruit gekozen kan worden:

  • bars
  • facelift
  • cellulair geheugen
  • mtvss

De kosten zijn € 60,- per behandeling.

Je kunt je hier aanmelden voor de behandeling.

Eenzaamheid aanpakken?

De cursus Creatief Leven in een groep

Op aanvraag werk ik met groepen van mensen die eenzaamheid aan willen pakken. Maximaal aantal deelnemers is 8, minimum 4 deelnemers. De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2 uur. We komen in principe tweewekelijks bij elkaar tenzij anders gewenst is. De locatie is samen te bepalen. Bij het aantal van 4 deelnemers kan de cursus in mijn praktijk plaatsvinden.

De kosten zijn in totaal € 345,- per persoon.

Dit is inclusief:

  •  eventueel informatief gesprek
  •  8 bijeenkomsten van 2 uur
  •  cursusboek
  •  materialen en koffie/thee

De cursus Creatief Leven individueel

Het aantal bijeenkomsten is in overleg te bepalen. Hierbij wordt van je gevraagd dat je ook opdrachten, na uitleg, zelfstandig thuis uit kunt werken. Kosten zijn € 90,- per bijeenkomst van ongeveer 2 uur.

Lezingen over eenzaamheid

Ik verzorg openbare lezingen en lezingen op aanvraag voor professionals, verwijzers en voor specifieke doelgroepen. Ik vertel over de oorzaken van eenzaamheid, en wat de gevolgen zijn en hoe het is aan te pakken. Ook een thema met betrekking tot eenzaamheid op verzoek is een mogelijkheid. Vergoeding in overleg.

Contact

Gonnie Lamers

Wachterslaan 349

6523 RW Nijmegen

mail: gonnie@eenzijn.com

  bel: 06- 81442989